Skip to main content
Sonja Zeilmaker
Schilderen geeft rust, ook als je het samen doet!

Bijna dagelijks ben ik in mijn atelier te vinden. Het is een fijne, lichte plek om aan mijn schilderijen te werken. Ik schilder met acryl, aquarel en (watervermengbare) olieverf. Het is geweldig om te spelen met verf en andere materialen. Een schilderij begint bij mij met een plan, maar al gauw laat ik me leiden door wat er ontstaat en dan wordt het spelen met verf! Ik werk er graag alleen aan mijn schilderijen, maar zeker ook met alle leuke mensen die wekelijks in het atelier komen. De cursisten zijn voor mij een bron van inspiratie, we ontdekken samen veel mooie dingen en hebben het ook reuze gezellig.  

acryl is verrassend  aquarel is fascinerend   olieverf is verrijkend

Naast mijn eigen kunstenaarschap, de schilderlessen en -workshops, ben ik communicatie specialist. Een goede combinatie, want creativiteit speelt bij beide een belangrijke rol. Mijn dagelijks leven is afwisselend en vol verrassingen. Geloof me: zo blijft de inspiratie wel stromen!

Docenten vertellen

Gerald: "Ik heb met erg veel plezier een aantal workshops mogen verzorgen voor de gedreven en enthousiaste cursisten van Sonja."

Cursisten vertellen

Annemijn: ‘Bij Sonja heb ik geleerd over het schilderproces; hoe zet ik een schilderij op!
Daardoor kan ik nu wat ik in mijn hoofd heb, ook echt vertalen naar een kunstwerk. Heel erg waardevol!
In het atelier hangt daarnaast altijd een gezellige sfeer, waardoor het ontzettend leuk is om te komen schilderen.”

Authentic Tradition

Meld je aan voor de nieuwsbrief